Catering

Usluge cateringa restorana “Frankopan”.

Svaki projekt s cateringom počinje i završava s pojedinačnim pristupom korisniku. Bez obzira da li imate konkretne želje i zahtjeve za svoj događaj ili ako trebate profesionalne savjete , catering restorana “Frankopan” ima iskusan i namjenski tim koji Vam može dati sve što je potrebno .

CATERING je djelatnost koja podrazumijeva proizvodnju, aranžiranje, serviranje i posluživanje hrane i pića izvan mjesta na kojem se hrana proizvodi.
Restoran “Frankopan” nudi cjelokupnu catering uslugu na način da proizvodimo kompletnu poslužnu hranu za sve vrste događanja i prigoda, a imamo veliki asortiman alkoholnih i bezalkoholnih pića, sav potreban inventar, a hrana i piće dostavljaju se u za to specijalno namijenjenoj ambalaži u vozilima koja imaju sustav hlađenja. Naši konobari učinit će sve da svaki Vaš gost i Vi kao domaćin budete zadovoljni.
Narudžbe se primaju u restoranu (Frankopanska 8, Zagreb) ili preko telefona (Tel.:+385 (0)1 484 8547)  i email obrasca (ispod ovog teksta). Naše osoblje proučit će Vaše želje i pružiti pomoć oko najboljeg izbora hrane i pića za event koji pripremate. Možete dogovoriti i dodatne usluge konobara i inventara, detalje isporuke i sve što je potrebno da usluga bude potpuna.

ZATRAŽITE PONUDU:

Translate »
error

Bili ste kod nas? Proslijedite dalje.

Follow by Email